Futbal

S Tatranom je zle-nedobre, s Bardejovom prehral: Čo povedal po zápase tréner Galko?

Vypadnutie je na spadnutie. Futbalisti Tatrana Prešov nezvládli dôležité derby s Bardejovom o zotrvanie v II. lige a k záchrane im už nepomôže zrejme nič.

Ilustračný obrázok k článku S Tatranom je zle-nedobre, s Bardejovom prehral: Čo povedal po zápase tréner Galko?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Po polčase bol stav nerozhodný 1:1, o zotrvanie bojuje aj Partizán Bardejov. Napokon ale zápas dotiahol do trojbodového konca a pomohol si k zotrvaniu. Naopak, futbalisti Tatrana Prešov sú vo veľmi ťažkej situácii a k záchrane im nepomôže zrejme už nič. Tri kolá pred koncom, keď sa hrá už len o 9 bodov strácajú na záchranu až 8 bodov.

Jaroslav Galko, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Gratulujem domácim k víťazstvu a pravdepodobne aj k záchrane v druhej lige. V zápase sme podali rovnaký výkon, ako v predchádzajúcich stretnutiach. Chceli sme hrať zo zabezpečenej obrany, viac zhusťovať priestor pred vlastnou bránou, ísť na rýchle brejky. Žiaľ, z prvej hrúbky sme dostali gól. Z rýchleho brejku sme vyrovnali. V prvom polčase sme boli Bardejovu vyrovnaným partnerom. V úvode druhého dejstva sme mali na viac, ale domáci nás do šance nepustili. Potom sme zo štandardky inkasovali. V 60. minúte došli sily našim stredovým hráčom a domáci už boli jednoznačne lepším mužstvom, zaslúžene dali tretí gól a mali ešte ďalšie možnosti. Za druhý polčas a hlavne za záver zápasu sme si body nezaslúžili. Futbal sa hrá deväťdesiat minút a my sme v 60. minúte dohrali," uviedol tréner pre klubový web Tatrana.

Partizán Bardejov – 1. FC Tatran Prešov 3:1 (1:1)

  • Góly: 16. Milunovič, 56. Korijkov, 78. Stachura – 28. Olejník
  • ŽK: Korijkov, Dupkala, Rocheu. Rozhodovali: Kačenga – Weiss, Bednár, 989 divákov.
  • Prešov: Lukáč – Kovalčík, Keresteš, Mitrović, Cmiljanović – Olejník (84. Kovačevič), Ondrej, Vilotić (80. Basrak), Strachan (67. Hricov) – Maník, Luterán.
  • Bardejov: Čikoš-Pavličko – Rocheu, Bartek, Dupkala (67. Berežný), Kica, Človečko (87. Grohoľ), Korijkov, Keresteš, Milunović, Katona (38. Stachura), Horodník.

V obrazoch si však pozrite aspoň úspech mladých talentov Tatrana. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Postúpili z kvalifikačného turnaja: Mladí futbalisti dosiahli pekný úspech
4
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM