Ľubomír Hudačko Rôzne

Rodiny s deťmi v Prešove, toto je najmä pre vás: Vytvorte si svojho šarkana!

Príležitosť pre rodiny s deťmi, ako vyvetrať nielen svoju hlavu. Presne to je na programe už dnes v piatok, pretože tvoriť sa budú šarkany. Prídete aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Rodiny s deťmi v Prešove, toto je najmä pre vás: Vytvorte si svojho šarkana!
Foto: Anton Hrachovský

Milá udalosť pre Prešovčanov a ich deti je tu. Už dnes je na programe v pravdepodobne posledný deň babieho leta Šarkaniáda.

Pozvaní sú všetci návštevníci, ktorí majú chuť pretaviť svoju zručnosť na reálneho šarkana. To sa bude konať už v piatok v Ekoparku Holá hora a to do 17.00. „Urobte si s nami vlastného šarkana a zatancujte si so šarkanom a vetrom. Začíname o 14.00 a vstup je voľný,“ pozývajú z tím prešovského Ekoparku.

Ten je obľúbený najmä pre najmenších, pretože sa v areáli nachádza okrem detského ihriska aj mini zoo. Často je pre nich pripravený pestrý program a rôzne vzdelávacie programy. Tentoraz prišlo na rad aj spomínané šantenie so šarkanmi. „Ak mi to okolnosti dovolia a stihneme to, radi sa zúčastníme aj my. Syn má rád tieto aktivity, šarkana si púšťame každý rok,“ dozvedeli sme sa od Štefánie na našu otázku, či sa podujatia zúčastní. Necháte sa pozvať aj vy?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM