Futbal

Proti Trebišovu dal nádherný gól: Miroslav Petko naštartoval Tatran za víťazstvom

Bol to jeho najkrajší zásah v kariére. Futbalista Miroslav Petko pomohol svojmu Tatranu prešov k víťazstvu nad Trebišovom parádnym gólom.

Ilustračný obrázok k článku Proti Trebišovu dal nádherný gól: Miroslav Petko naštartoval Tatran za víťazstvom
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: poprad.dnes24.sk

Všetko to začalo tesne pred polčasovým hvizdom. Odrazenú loptu si Petko spracoval, počkal na vhodný moment a loptu nasmeroval krásne do vinkľa. „Som rád, že to tam konečne padlo aj mne a že som pomohol tímu. Snažil som sa trafiť na zadnú stranu brankárovi a že mi to tam padlo a ešte tak krásne, za to môžem byť len rád,“ povedal po zápase a priznal, že to bol jeho najkrajší gól.

„Ani si nepamätám kedy som naposledy v lige skóroval, ale asi áno, tento bol môj najkrajší,“ uviedol pre klubovú webstránku Tatrana. V druhom polčase už zverenci trénera Antona Mišovca prebrali iniciatívu a potvrdili kvality na svojej strane. „Koňare“ mali prevahu a hostí z Trebišova nepustili počas celého zápasu ani do jednej šance. Tatran napokon vyhral nad Trebišovom 3:0 a potvrdil formu ako na hojdačke. K prehrám pridáva výhry a naopak. Aj preto sa nachádza len v strede druholigovej tabuľky.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM