Ľubomír Hudačko Rôzne

Prípravy na otvorenie prešovského kúpaliska finišujú: V obrazoch zistíte, ako prebiehala obnova! FOTO

Obľúbené kúpalisko na trojke podliehalo v uplynulých dňoch a týždňoch rozsiahlej obnove. Vyčistili sa bazény, lavičky a pribudol aj retro drevený design bufetov. Vynovili sa tiež detské preliezky a systém na ohrev vody v bazénoch. V obrazoch si pozrite, ako to prebiehalo...

Ilustračný obrázok k článku Prípravy na otvorenie prešovského kúpaliska finišujú: V obrazoch zistíte, ako prebiehala obnova! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Sezónu na kúpalisku Sídlisku III po novom s názvom Sun Park prevádzkuje toto leto nezisková organizácia Východoslovenský región.

A veruže bolo na čom pracovať, aby bolo na spustenie prevádzky všetko dostatočne pripravené. Podľa riaditeľa neziskovky Jozefa Paľa-Kočiščáka bol priestor kúpaliska v zanedbanom stave a kým sa tu sezóna začne, potreboval prejsť rozsiahlou obnovou.

Postupne sa teda menili aj rozbité časti bazénov, betónovali sa detské bazény, ktoré boli v katastrofálnom stave, či dodalo sa nové potrubie, omietky, fasáda a prebehlo aj čistenie okolia bazénov. Vykosený areál či nátery a príprava na montáž technológie ohrevu boli takisto nevyhnutnou samozrejmosťou. Koniec koncov, ako prípravy naďalej na otvorenie prebiehajú si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Čítajte tiež:

Otvorenia sa Prešovčania nevedia dočkať: Zistili sme, kedy má spustiť prevádzku kúpalisko na Sídlisku III!

foto: fb Prešovské kúpalisko Sídlisko III 2015

Kúpalisko na Sídlisku III: Takto prebiehala jeho obnova!
25
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM