Ľubomír Hudačko Rôzne

Otvorenia sa Prešovčania nevedia dočkať: Zistili sme, kedy má spustiť prevádzku kúpalisko na Sídlisku III!

Letné kúpalisko na Sídlisku III má v tejto sezóne zatiaľ naďalej svoje brány zatvorené. Kým Plaza Beach na Solivare prevádzku odštartovala už skôr, bazény na trojke si na kúpačov ešte musia počkať. Zisťovali sme teda, na ktorý deň má pripadnúť spustenie prevádzky.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenia sa Prešovčania nevedia dočkať: Zistili sme, kedy má spustiť prevádzku kúpalisko na Sídlisku III!
Zdroj: TASR

Otázky Prešovčanov k téme otvorenia letného kúpaliska na Sídlisku III naberajú na obrátkach. V plnej prevádzke je Plaza Beach na Solivare, šancu okúpať sa máte aj v celoročnom Aquaparku na Delni.

Kedy však čaká otvorenie kúpaliska na Sídlisku III? To sme ziťovali u riaditeľa neziskovej organizácie Východoslovenského regiónu Jozefa Paľa-Kočiščáka, ktorá tu bude letnú sezónu 2015 prevádzkovať. „Plánujeme otvoriť približne 25. alebo 26. júna, no najneskôr je deadline stanovený na 1. júla 2015. Ak sa neotvorí v júni, tak prvého júla už bude otvorené určite,“ uviedol pre náš portál.

Ako riaditeľ dodal, zatiaľ sa v areáli rekonštruujú okraje bazénov či technologické centrum. Pokračuje sa takisto v kosbe a dolaďujú sa dalšie ostatné úkony, aby si návštevník mohol letnú sezónu čo najlepšie vychutnať. Dodajme, že jej štart mešká aj kvôli neúspešnej verejnej obchodnej súťaže prenájmu kúpaliska a následne neskorej príprave zmluvy pre nového prevádzkovateľa.

Čítajte tiež:

Koľko zacvaká dospelý a koľko vaše ratolesti? PREHĽAD tohtoročných cien na kúpaliskách v Prešove

Nátresk od skorého rána: Kúpalisko Plaza Beach na Solivare už otvorilo svoje brány! VIDEO

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM