Správy

Prípravy a priebeh prvého dňa testovania v Prešove na silných FOTOZÁBEROCH

V čiernobielom motíve dostali snímky od špičkového prešovského fotografa Jána Štovku ešte silnejší nádych.

Ilustračný obrázok k článku Prípravy a priebeh prvého dňa testovania v Prešove na silných FOTOZÁBEROCH
19
Galéria
Zdroj: Ján Štovka

Od skorého sobotného rána sme aj v Prešove na nohách neobvyklým spôsobom. Desiatky dobrovoľníkov, zdravotníkov a záujemcov malo za cieľ jediné – zvládnuť testovanie antigénovým testom na Covid-19.

Minimálne čakanie

Otvoriť sa podarilo všetkých 66 odberných miest. Ľudia si však, pochopiteľne, museli počkať na svoje poradové číslo v radoch.

„Pri detskej nemocnici sú tri odberné miesta. Minimálna doba čakania, s výsledkom testu to bolo 31 minút,“ uviedla na margo výteru Slávka.

Margo pre zmenu informoval, ako to bolo na futbalovom ihrisku vo Vyšnej Šebastovej. „Ide to super, koordinácia skvelá. Vybavený do 30 minút aj s výsledkom,“ prezradil.

Bravúrna organizácia

A Martin zas pochválil Mudroňovu ulicu pred gymnáziom Jána Adama Raymana. „Bravúrna organizácia, čakanie do 45 minút aj s výsledkom,“ informoval.

Nie však všetci čakali takto minimálne, napríklad pred Važeckou základnou školou sa čakalo aj dve hodiny. Závisí to najmä od náporu ľudí a rôznych okolností. Nezabúdajte však naďalej dodržiavať všetky opatrenia a prísť na testovanie s veľkou dávkou trpezlivosti.

Viac z priebehu a príprav prvého dňa celoplošného testovania v Prešove si pozrite v priloženej fotogalérii od Jána Štovku!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Obrazom: Prípravy a priebeh celoplošného testovania v Prešove
19
Galéria
Zdroj: Ján Štovka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM