Ľubomír Hudačko Kultúra

Priehrštie tipov na tento víkend v Prešove a okolí: Tu by ste nemali chýbať...

K víkendu relax jednoducho patrí. Môžete si ho dopriať aj na podujatiach, ktoré prebehnú v Prešove či okolí. Prinášame vám hneď niekoľko zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Priehrštie tipov na tento víkend v Prešove a okolí: Tu by ste nemali chýbať...
Foto: Ľubomír Hudačko

Alžbetkin vesmír

15. júla 11:00 – 12:00 v planetáriu

Program určený predovšetkým pre žiakov 3. ročníka ZŠ. Je však vhodný aj pre ostatné zvedavé deti, ktoré sa chcú dozvedieť niečo o tom, prečo je nebo modré, prečo je vo vesmíre ticho a iné záhady vesmíru.

My sme Prešov

15. júla 16:00 – 20:00 Pešia zóna

Hudobno-zábavný program spojený s aktivitami pre návštevníkov (folklór, gastro,remeslá, nárečie, občerstvenie). V programe vystúpia ELEVEN HILL, KRISTÍNA, HEX a mnohí ďalší, moderujú Junior a Čeky

Underground Jam

15. júla 20:00 – 22:00 vo Wave

Nový šat starej značky fanúšikov street artu, kvalitnej hudby a zdravého životného štýlu /20:00/ Klub- Beseda s autormi / výtvarné soireé

50. výročie FS Hermanovčan

15. júla od 15.00 na futbalovom ihrisku v Hermanovciach

Prvá časť programu, nazvaná Naši priatelia začína o 15.00. V druhej časti, ktorá začína o 18.00 sa predstaví folklórny súbor Skorušina z obce Liesek na Orave, speváci Mária Mačošková a Ľubomír Šimčík a premiérovým programom folklórny súbor Hermanovčan. Od 20.00 bude potom tento hermanovský folklórny festival pokračovať ľudovou zábavou.

Vojna o planétu opíc 3D

16.7. od 17.30 v Cinemaxe

Vojna o planétu opíc začína dva roky po udalostiach predchádzajúcej snímky Úsvit planéty opíc. Z inteligentného šimpanza Caesara (Andy Serkis) sa stal nespochybniteľný vodca rozrastajúceho sa spoločenstva opíc. V novej snímke je mu okolnosťami vnútená nová rola vojnového generála.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM