Rôzne

Víťazku Miss Domaša sme nespoznali: Podujatie postihli nečakané nepríjemnosti

To, na čo celý rok fanúšikovia Miss Domaša čakali sa neudialo. Meno víťazky tohtoročného podujatia totiž stále nepoznáme. Akciu postihli nepríjemnosti.

Ilustračný obrázok k článku Víťazku Miss Domaša sme nespoznali: Podujatie postihli nečakané nepríjemnosti
Zdroj: ProArt Studio

Miss Domaša 2017 sa síce začala, ale na víťazku stále čakáme. Priestorom sa v sobotu totiž prehnala nepríjemná smršť, kvôli čomu boli organizátori podujatie okamžite zrušiť.

„Po silnej nárazovej smršti vám s ľútosťou oznamujeme, že Miss Domaša 2017 sa v tomto termíne ruší. Dúfame, že sa počas smršte nikomu nič nestalo. Ospravedlňujeme sa všetkým hosťom, ktorí sa prišli zabaviť, ale z technických a bezpečnostných dôvodov nie je možné pokračovať,“ znie vyjadrenie organizátorov na facebooku.

Čo sa však bude diať ďalej? A kedy novú missku prestížnej súťaže spoznáme? Aj na to už však existuje odpoveď.

„Pripravujeme nový termín Miss Domaša 2017. Prosíme všetkých návštevníkov, ktorí si zakúpili lístky na tento ročník Miss Domaša – nevyhadzujte svoje lístky, ak máte pásky a nezbavujte sa ani ich. Pôvodné pásky/lístky/vstu­penky bude možné použiť na vstup v náhradnom termíne,“ uvádzajú najnovšie informácie o pokračovaní podujatia. Na akcii mali vystúpiť známe hudobné mená ako Marián Čekovský, David Koller či Beáta Dubasová. Pravdepodobne tak pôjde o najdlhšie čakanie na nové meno víťazky známej súťaže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM