Ľubomír Hudačko Kultúra

Priaznivci koní v Prešove si prídu na svoje: Na unikátny prvý ročník bálu môžete prísť vo westernovom outfite!

Posledný februárový deň bude patriť všetkým koňarom a priaznivcom koní. V sále historického Čierneho orla v Prešove sa totiž uskutoční debutový ročník Prešovského koňarského bálu. O zábavu sa postarajú napríklad Arane z Jarovníc.

Ilustračný obrázok k článku Priaznivci koní v Prešove si prídu na svoje: Na unikátny prvý ročník bálu môžete prísť vo westernovom outfite!
Zdroj: Dnes24.sk

Na svoje si prídu predovšetkým milovníci country hudby a zábavy, o ktorú sa počas večera postará skupina BB Country. Svoje umenie predstaví aj tanečná skupina Merlin, či domáce Witches.

„Na akordeóne budete môcť obdivovať Jána Jendrichovského, ktorému budú sekundovať tanečníci zo súboru ŠARIŠAN. Priaznivcov historického šermu istotne potešia COHORS. Okrem tanečnej zábavy, chutných jedál a saloonových drinkov Vás čaká bohatá tombola. To všetko a ešte čosi naviac môžete prežiť už budúci piatok v PKO,“ uviedol vedúci oddelenia Mestského informačného centra Peter Dráč. Tento bál sa bude niesť v znamení No dress code, resp. vítaní budú účastníci oblečení vo westernovom, prípadne jazdeckom ošatení.

Účastníkov bálu istotne pobaví vystúpenie Arane z Jarovníc, ktorej uštipačnému humoru neujde ani primátor Pavel Hagyari.

Koňarský bál
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM