Rôzne

Prešovský veterinár otvorene: V tomto smere máme čo doháňať

Prešovský veterinár Dušan Harbáč nám poskytol rozhovor. A ponúkol aj svoj pohľad na to, či v našom meste sú pre psíčkarov vhodné podmienky.

Ilustračný obrázok k článku Prešovský veterinár otvorene: V tomto smere máme čo doháňať
2
Galéria

Nedávno nám pre náš spravodajský portál poskytol prešovský veterinár Dušan Harbáč zaujímavé rady a tipy na leto pre psíčkarov. Dozvedieť ste sa mohli, ako sa postarať o pohodlie švornohých chlpáčov počas horúčav.

Prešovského odborníka sme sa však opýtali aj na to, či podľa neho sú pre psíčkarov v metropole Šariša vhodné podmienky.

„Som rodák z Prešova a som rád, že môžem svojou prácou pamáhať zvieratkám z Prešova a jeho okolia. Myslím, že mesto Prešov sa v ničom zásadne neodlišuje od okolitých miest na Slovensku, čo sa týka plôch určených pre psov na venčenie, výbehov, košov a podobne. Je toho žalostne málo,“ uviedol Harbáč.

Tento prešovský veterinár zároveň pre náš spravodajský portál pridal aj ďalšie slová. „Za vyspelou spoločnosťou zaostávame aj v upratovaní psích výkalov, najmä na verejných priestranstvách a nie je to len o tých košoch, ale hlavne o ľuďoch, ktorí sú pohodlní za svojim miláčikom upratať. V tomto smere máme čo doháňať,“ povedal na záver pre Prešov 24 veterinár Dušan Harbáč.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Poskytol rady pre psíčkarov: Prešovský veterinár Dušan Harbáč
2
Galéria
Zdroj: Dušan Harbáč
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM