Rôzne

Prešovský autobus rozosmieva obyvateľov: Z nápadu za čelným sklom sa pobavíte :)

Ceduľka, akú by ste v prešovskej MHD nečakali, o to väčší potenciál má ľudí so zmyslom pre humor rozosmiať. Však sledujte priložené foto :)

Ilustračný obrázok k článku Prešovský autobus rozosmieva obyvateľov: Z nápadu za čelným sklom sa pobavíte :)
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Vtipný nápad v linke mestskej hromadnej dopravy číslo 28 premávajúcej z Ľubotíc na Delňu a späť! V stredu popoludní padol do očí aj nám. Jazdila totiž so zaujímavou ceduľkou.

Za predným čelným sklom tejto linky prešovskej MHD sa totiž vynímalo upozornenie na vlak, pričom viselo, samozrejme, v autobuse. „Nebyť vášho upozornenia, ani by som si to nevšimla. Je to asi aj apel na chodcov, aby si dávali na tak veľký kolos, akým autobus je, obzvlášť pozor. A prirovnali ho teda k vlaku,“ uviedla svoj pohľad cestujúca Michaela.

Privítali by ste viac takýchto nápadov v rámci prešovskej MHD?

Vodiči prešovskej MHD sú známi svojimi rôznymi nápadmi, ako obohatiť priestor, ktorý majú počas jazdy okolo seba. Neraz sa im tam vyníma napríklad pohybujúca sa figúrka, alebo futbalové šály či vlajky. Tentoraz išlo ale o humornejší podtón, ktorý viacerým dokázal vyvolať úsmev na perách. „Pobavilo ma to. Človek si prečíta Pozor vlak a pritom pred sebou vidí autobus. Má to v sebe kus vtipu,“ smial sa Prešovčan Štefan. Viac si už môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO: To dokáže rozosmiať... Vtipná ceduľka v autobuse prešovskej MHD!
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM