Ľubomír Hudačko Správy

Prešovskí vodiči určite zaplesajú: Ulica, na ktorej bolo množstvo výtlkov, sa dočkala opráv!

Ďalšie rekonštrukcie v Prešove. Opráv sa dočkala aj Prostějovská ulica, ktorá dostane nový asfalt. Počas aktuálneho týždňa sa na ceste budú realizovať čistiace práce a pre motoristov to prinesie lokálne obmedzenia v doprave.

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí vodiči určite zaplesajú: Ulica, na ktorej bolo množstvo výtlkov, sa dočkala opráv!
Zdroj: Dnes24.sk

Práce na Sídlisku III sú súčasťou balíka prác na prešovských cestách, ktoré realizuje spoločnosť Eurovia v celkovom objeme 2,95 milióna eur.

Na Prostějovskej bol ešte počas minulého týždňa vyfrézovaný asfalt a do konca týždňa sa pracovalo väčšinou len na odstraňovaní starého povrchu cesty, na ktorej bolo množstvo výtlkov. Ako uviedol tlačový referent Mestského úradu v Prešove Milan Grejták, počas tohto týždňa sa na ceste budú realizovať čistiace práce, výškové úpravy kanalizačných vpustov a ďalšie prípravné práce. Uskutočnia sa za plnej premávky s priebežnými lokálnymi obmedzeniami.

Ukladanie novej asfaltovej povrchovej vrstvy sa začne v pondelok 3.8., pričom väčšina práce sa presunie do nočných hodín, aby doprava bola obmedzená čo najmenej. „Práce potrvajú štyri až päť nocí. V tejto súvislosti žiadame občanov o pochopenie a trpezlivosť,“ uviedol Grejták. Súčasne s touto rekonštrukciou sa realizuje aj celková oprava Vajanského ulice, kde sa momentálne vymieňajú obrubníky chodníkov, pričom ďalšie práce začnú v polovici augusta.

Čítajte tiež:

Cez Bajkalskú v Prešove onedlho neprejdeme: Chystá sa úplna uzávierka, obmedzenia aj v MHD!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM