Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovské kúpalisko na trojke už otvára: FOTO z posledných úprav!

Je to tu! Posledným gongom v školách sa Prešovčania zároveň môžu tešiť aj na letnú sezónu kúpaliska na Sídlisku III. Po náročných opravách a prípravách sa otvárajú brány a aj tu tak začína leto. Vo fotogalérii sa môžete uistiť, ako si prevádzkovateľ dal na obnovách záležať.

Ilustračný obrázok k článku Prešovské kúpalisko na trojke už otvára: FOTO z posledných úprav!
Zdroj: Dnes24.sk

Kúpalisko na Sídlisku 3 je konečne pripravené na letnú sezónu. Potešujúcu správu oznámili prevádzkovateľ letnej sezóny v tomto priestore, ktorým je Východoslovenský región.

„Kúpalisko oficiálne otvárame 1.7. 2015 a podľa predpovedí počasia bude veľmi horúco. Na všetkých vás sa tešíme,“ znel pozitívny oznam na oficiálnej facebookovej stránke. Prešovčania sa tak po otvorení Plaza Beach na Solivare môžu dosýta vyblázniť aj v upravených a obnovených priestoroch kupka na trojke.

Čo všetko sa dolaďovalo na to, aby sa leto mohlo oficiálne začať sme spomenuli už v predchádzajúcom článku a jeho fotogalérii. Aké posledné prípravy prebehli tesne pred štartom prevádzky si môžete pozrieť v ďalšej fotodokumentácii. Leto je konečne v plnom prúde aj tu, už len sa prezliecť do plaviek a užívať si voľné dni!

Čítajte tiež:

Koľko zacvaká dospelý a koľko vaše ratolesti? PREHĽAD tohtoročných cien na kúpaliskách v Prešove

foto: fb Prešovské kúpalisko Sídlisko III 2015

Kúpalisko na trojke otvára brány: Takto prebehli posledné úpravy!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM