Správy

Prešovčania, teraz sa ukážte: Predveďte svoj prehľad o doterajších hlavách mesta

Tento rok nás čakajú komunálne voľby a aj preto sme sa rozhodli priniesť vám špeciálny kvíz. Ten je zameraný na doterajšie hlavy nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania, teraz sa ukážte: Predveďte svoj prehľad o doterajších hlavách mesta
Zdroj: TASR

V novembri 1990 sa po 44 rokoch uskutočnili prvé slobodné a demokratické voľby do orgánov samosprávy mesta. Prešovčania si tak volili okrem poslancov aj svojho primátora. Dnes je rok 2018 a zhodou okolností opäť v novembri nás čakajú komunálne voľby. Tie medzitým prebehli už niekoľkokrát a na primátorskej stoličke sa vystriedali viacerí. Máte v tom prehľad? Otestuje sa v našom ďalšom kvíze, ktorý je zameraný na vaše vedomosti o doterajších prešovských primátoroch.

Postupne sa vám zobrazí 10 otázok a ku každej skúste z troch možností priradiť správnu odpoveď. Pri každej otázke berte do úvahy fakt, že na ňu máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Môžete ho kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Registrovaní užívatelia sa môžu objaviť v tabuľke najlepších.

Hrajte tu: Ukážte svoje vedomosti: Zahrajte si KVÍZ o prešovských primátoroch

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM