Ľubomír Hudačko Správy

Prešov zažil bláznivé počasie: Svietilo slnko, husto pršalo aj padali krúpy!

Prešovčania zažili v poslednú októbrovú nedeľu bláznivé počasie. Ak ste sa chceli vybrať na prechádzku, zišli sa vám slnečné okuliare, no aj dáždnik či kapucňa.

Ilustračný obrázok k článku Prešov zažil bláznivé počasie: Svietilo slnko, husto pršalo aj padali krúpy!
7
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

V Prešove to vyzeralo s počasím počas poslednej októbrovej nedele poriadne bláznivo. Najprv pred obedom spŕchlo, aby sa popoludní objavila modrá obloha a s ňou vykuklo aj slnko.

Ľudia sa už zberali vybrať na prechádzku, využiť vonku slnečné lúče a príjemné počasie. V priebehu pár desiatok minút však nastal zvrat. Obloha sa rýchlo zatiahla a k dažďovým kvapkám sa pridal aj silný vietor. To však nebolo všetko. Z neba totiž na zem začali padať krúpy.

„Prišlo to naozaj rýchlo, na niečo také sa v októbri nepamätám. Slnko vystriedalo dážď, aby jeho vystriedali krúpy a opäť svietilo slnko. Takú bláznivú "aprílovú“ nedeľu v októbri človek len tak nezažije," komentovala priebeh záveru víkendu Soňa, ktorá si krúpy našla aj na svojom balkóne.

Počasie prekvapilo aj vodiča Šimona. „Nečakal som, že po lúčoch slnka sa zrazu tak zamračí a budú padať aj krúpy. Z auta som ich odhŕňal, akoby už išlo o sneh,“ smial sa na parkovisku. Viac vám, ako to v posledný deň víkendu vyzeralo v Prešove, napovie naša fotogaléria.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Počasie sa predviedlo aj u nás: V Prešove dokonca padal ľadovec, FOTO
7
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM