Ľubomír Hudačko Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Prešovčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Prešova, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Prešovčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Prešovčanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 3 053 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Prešovčaniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky pritom nájdete nielen mužov, ale aj viacero dám. Jednou z nich je Prešovčanka Marianna: „Bola som zvedavá, čo za stránku zase ľudia lajkujú a píšu o nej. Nemám vo zvyku takéto podobné sledovať, ale táto ma zaujala. Aspoň môžem ohodnotiť baby, ako sa obliekajú a pôsobia,“ uviedla.

Viac fanúšikov však, samozrejme, je medzi mužmi. Slavo ohodnotil prezentované dievča neveriacky „Tá nemôže byť z Prešova, tá musí byť z neba.“ Ľubomír mal pre zmenu takisto pochvalné slová: „Darmo, keď je dievča pekné a k tomu nie je namyslené, tak je to dokonalé dielo prírody,“ uviedol veľavravne.

Čítajte tiež:

Finalistky Miss Domaša na FOTKÁCH: O titul budú bojovať tieto krásky, medzi nimi aj Prešovčanka!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM