Rôzne

Potešila ich návštevou: Medzi seniorov v Prešove zavítala známa herečka, FOTO

Hosťom talkshow Na káve s..., ktorá vznikla v priestoroch prešovského Denného centra na Sabinovskej ulici, bola tentoraz známa herečka.

Ilustračný obrázok k článku Potešila ich návštevou: Medzi seniorov v Prešove zavítala známa herečka, FOTO
7
Galéria

Seniori ju poznajú nielen z prešovského Divadla Jonáša Záborského, ale aj zo seriálu ZOO, či ako kapitánku tímu v šou Milujem Slovensko. Jej poslaním je aj práca v Červených nosoch, kde sa ako sestrička Vydarená venuje chorým detičkám v nemocniciach, a tri roky už aj seniorom. A tu je aj spojitosť a dôvod, prečo úspešná herečka Stanislava Kašperová bola hostkou spomínanej vydarenej talkshow, kde publikum tvoria práve seniori.

Okrem dobrej nálady pri rozprávaní zážitkov a príbehov, priniesla seniorom tiež veľkú vďaku za to, že sú, za ich celoživotnú prácu a dodala im pocit, že sú naďalej potrební a milovaní.

„Ďakujeme za veselé popoludnie a už teraz sa tešíme na ďalšieho hosťa, ktorým bude investigatívny novinár Patrik Herman,“ prezradila vedúca tohto denného centra Eva Kakaščíková meno ďalšieho hosťa, ktorý príde na Sabinovskú ulicu.

A ako spomínané stretnutie s herečkou Stanislavou Kašperovou prebiehalo si pozrite vo fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

FOTO: Denné centrum na Sabinovskej ulici? Navštívila ho herečka Stanka Kašperová
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM