Ľubomír Hudačko Rôzne

Poslanec Lipka počas rokovania zastupiteľstva: Nešetril kritikou na desaťročia pôsobiacich kolegov!

Diskusia počas rokovania zastupiteľstva v Prešove je živá najmä vtedy, ak príde na pomenovanie chýb z predchádzajúcich rokov. Príklad k tomu dodal aj poslanec Martin Lipka, ktorý nešetril kritikou na desaťročia pôsobiacich kolegov. Takto sa k nim vyjadril...

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Lipka počas rokovania zastupiteľstva: Nešetril kritikou na desaťročia pôsobiacich kolegov!
Zdroj: YouTube.com

Prešovskí poslanci počas rokovaní čoraz pravidelnejšie preberajú aj výčitky rôzneho druhu. Neraz sa takáto téma hodí do plénu a potom nasledujú svojské odpovede.

Stalo sa tak aj počas desiateho rokovania zastupiteľstva, keď sa dostalo k diskusii o krokoch poslancov z minulosti. „Pri materiáloch, ktoré sú formálne sa tu dožadujete spravodlivosti. Kde ste boli osem rokov, tí čo ste tu sedeli, keď sa prenajala Mestská hala a podobne, kolegovia?“ určil výzvu Stanislav Kahanec.

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať, kritickými slovami k tomu zareagoval Martin Lipka. Podľa neho sa mnohí vŕtajú v minulosti: „Myslím si, že pokiaľ nie sú historikmi, tak si asi poplietli profesiu. Otáča sa tu ku mne kolega Stano Kahanec a hovorí, či som tu osem rokov. Ja ťahám piaty rok, ale sú tu aj takí medzi nami, ktorí tu nie sú roky, ale desaťročia. Práve tí, ktorí kričia a kritizujú. Možno keby boli historikmi, tak by sa vedeli kritickejšie pozrieť na veci a položili by si aj otázku, prečo je to tak. Ja si myslím, že práve kvôli nim je toto mesto v takom marazme a úpadku. Niektorí sú tu totiž 15 alebo 20 rokov a v podstate nič konštruktívne ani zmysluplné nerobia,“ zhodnotil kriticky k téme na záver.

Čítajte tiež:

Poslanci v Prešove sa zaoberali názvami ulíc: PREHĽAD lokalít, ktoré dostali nové pomenovania!

foto: youtube

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM