Správy

Poslanec Benko na zastupiteľstve? Takto za mikrofónom súril svojich kolegov

Poslanec prešovského zastupiteľstva Miroslav Benko súril kolegov do sály, lebo po pauze ešte neboli na miestach. Pozrite si, ako to okomentoval za mikrofónom.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Benko na zastupiteľstve? Takto za mikrofónom súril svojich kolegov
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Vrava prešovských poslancov počas zastupiteľstva je neraz rozsiahla a niekedy aj búrlivá. Platilo to aj počas stredajšieho a zároveň posledného stretnutia našich zástupcov ľudu v roku 2016.

Po prestávke kvôli prerokovaniu potrebných fragmentov k 6. bodu programu s názvom Návrh rozpočtového opatrenia č. 11 sa už miestnosť na pokyn primátorky Andrey Turčanovej mala zaplňovať návratom poslancov. Nestalo sa však tak a to napriek tomu, že slovo už mal poslanec Miroslav Benko. Ten situáciu preto začal vcelku úsmevne komentovať, aby ostatných posúril k návratu do sály.

Prešovskí zástupcovia ľudu: Na svojich miestach neboli ani po konci prestávky
1
Galéria

„Ďakujem pekne za slovo, už prichádzajú aj páni poslanci aj poslankyne z chodby. Takže ešte 5 sekúnd, nech dobehnú. Už idú, áno, takže ďakujem veľmi pekne,“ povedal prešovský poslanec Benko.

Vravu svojich kolegov pociťovala aj druhá najmladšia poslankyňa prešovského zastupiteľstva, Zuzana Bednárová. „Poprosím kolegov, aby ma nerušili. Ja som takisto bola ticho, keď ste rozprávali,“ dala pocítiť ostatným, čo si o ich rečnení myslí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Prestávka poslancom skončila, na miestach viacerí stále neboli
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM