Ľubomír Hudačko Rôzne

Pomôžete dobrej veci? Valentínska akcia na prešovskej Kalvárii bude aj s novinkou

V poradí tretia akcia spojená s dobrou kávou, valentínskou láskou a pomocou pre iných. Taká sa chystá v Prešove a opäť na obľúbenej Kalvárii.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžete dobrej veci? Valentínska akcia na prešovskej Kalvárii bude aj s novinkou
Zdroj: TASR

A to už v nedeľu, tri dni pred dňom sv. Valentína. Práve vtedy sa od 14.00 do 16.30 hod. Kalváriou bude niesť vôňa dobrej kávy, spojená s pomocou ľuďom v núdzi. Užiť si môžete krásny výhľad a chuť kávy pripravenej s láskou prešovským baristom Viktorom Štefančikom.

„Cieľom tejto dobročinnej akcie je už tradične zbierka trvanlivých potravín pre ľudí v núdzi, ktoré budú umiestnené do výdajne potravín OZ Podaj ďalej. Odmenou bude fantastický zážitok v spoločnosti vám blízkych ľudí, krásny výhľad, skvelá káva a v tomto roku aj s novinkou, výborným guľášom,“ pozývajú na akciu z OZ Podaj ďalej Prešov.

Zoznam potravín ktorými môžete pomôcť sú vlastne všetky druhy trvanlivých potravín ako strukoviny, ryža, polievky, čaje, káva, detské výživy, piškóty či zaváraniny alebo trvanlivé mlieko. Takisto môže pomôcť aj drogéria a hygienické potreby pre ženy, mužov aj deti ako zubné pasty, prášok na pranie, toaletný papier či šampóny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM