Rôzne

Pivný festival odštartoval: Prešovčania si vychutnávajú zlatistý mok, FOTO+VIDEO

S letom sa spája aj chuť zlatistého moku, čo v Prešove v týchto dňoch návštevníci Pivného festivalu pociťujú vo veľkom. Zavítali sme na Pivný festival.

Ilustračný obrázok k článku Pivný festival odštartoval: Prešovčania si vychutnávajú zlatistý mok, FOTO+VIDEO
24
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Ľudia v Prešove si v týchto dňoch môžu užívať Pivný festival. Ten pred pár dňami už odštartoval a v prvých okamihoch sme sa naň boli pozrieť aj my.

Počas podujatia na jeho návštevníkov čaká bohatá ponuka jedál a najmä zlatistého moku. Aj tento rok je potrebné si peniaze zameniť za tzv. toliar, ktorý tentoraz má hodnotu 1,40 eur. V ponuke na festivale nájdete takmer 100 druhov piva, vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka, Belgicka či Anglicka.

Zdroj: Dnes24.sk

„Na základe ohlasov z radov návštevníkov sme sa rozhodli predĺžiť festival o sedem dní, takže tohto roku si milovníci zlatistého moku prídu na svoje až do 5. augusta,“ prezradili pred štartom podujatia organizátori.

Na svoje si môžu prísť aj milovníci hudby, ešte sa totiž na podujatí predstavia účinkujúci ako Dip, Vidiek, Smola a Hrušky, Šarišanci, Olympic revival u Baby, Inekafe, Replay Band či Larix. A ako to v prvé dni v Jazdeckom areáli vyzeralo, keď zahrali Michaella s kapelou či Peter Bič project, si pozrite v našej fotogalérii a videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTOOBJEKTÍVOM: Zavítali sme na Pivný festival v Prešove
24
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM