Ľubomír Hudačko Rôzne

Toto sú ony: Predstavujeme vám osem finalistiek súťaže Miss Domaša, FOTO

Už onedlho spoznáme, kto sa stane víťazkou súťaže Miss Domaša 2018. O titul kráľovnej krásy zabojuje osem finalistiek. Pozrite si ich na fotkách z castingov.

Ilustračný obrázok k článku Toto sú ony: Predstavujeme vám osem finalistiek súťaže Miss Domaša, FOTO
8
Galéria
Zdroj: TASR

Vyvrcholenie známej súťaže krásy Miss Domaša sa už pomaly ale isto blíži. A už je známe, kto v ňom tento rok zabojuje. Pozrite si jednotlivé finalistky.

Finále Miss Domaša prebehne v sobotu 11. augusta na Valkov-Tíšave, no môžete sa tešiť aj na ďalší atraktívny program. Hudobný festival Miss Domaša 2018 sa bude konať v dňoch 10. – 11. augusta. Ponúkne vystupujúcich ako Katka Knechtová, Emily&Justice – Drišľak, či Peter Bič project.

Program je rozdelený na dva dni, v piatok 10.8. bude prebiehať Disco Party Hits večer. V sobotu 11.8. sa uskutoční program legendárnej súťaže krásy o Miss Domaša v sprievode hudobných hviezd, ktorý bude pokračovať koncertami až do skorých ranných hodín s veľkou laserovo svetelnou šou.

Nuž a ako sme už uviedli, pozornosť sa bude sústreďovať aj na finalistky, ktorých mená už poznáme. Pre tento ročník ich bude presne 8. A ktorá sa vám páči najviac? Ich prvé fotografie z castingov si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Zoznámte sa s nimi aj vy: Tieto dievčatá zabojujú o titul Miss Domaša
8
Galéria
Zdroj: Jaroslav Milý Pro Art studio

hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM