Hokej

Pekné gesto prešovského hokejového klubu: Fanúšikom na štadióne pripravili rozlúčku

Hokejisti sa nedostali do finále play off, na fanúšikov však nezabudli. Ešte raz im chceli poďakovať za podporu a tak im klub vymyslel peknú rozlúčku.

Ilustračný obrázok k článku Pekné gesto prešovského hokejového klubu: Fanúšikom na štadióne pripravili rozlúčku
Zdroj: HC Prešov Penguins

Víťaz základnej časti I. Hokejovej ligy sa chcel poďakovať fanúšikom po atraktívnej, no napokon v play off príliš skoro ukončenej sezóne. Na štadión totiž chodilo najmä v závere bojov nevídaný počet ľudí a hovorilo sa o tisícoch fanúšikov na tribúne.

Zimomriavky z atmosféry

Aj preto sa klub rozhodol po ukončení snahy dostať sa do finále play off k peknému gestu a priaznivcov pozval na štadión na (ne)oficiálnu rozlúčku.

„Sezóna 2016/17 nám priniesla množstvo krásnych momentov. Oslavovali sne nádherný koniec základnej časti a tí starší si zaspomínali na extraligové časy. Napriek tomu, že sme sa veľmi chceli pobiť vo finále o prvoligové prvenstvo a zabojovať aj v baráži o extraligu, nevešiame hlavy. Budeme naďalej chcieť robiť koncepčnú a kvalitnú prácu, hrať pekný hokej a v prvom rade túžime robiť radosť fanúšikom. Z atmosféry, ktorú ste vytvorili, sme mali na tele zimomriavky,“ uviedlo vedenie klubu vo svojom vyhlásení pre fanúšikov.

Pre nich si pripravil program so súťažami o fan predmety. Kto prišiel, mal tiež možnosť odfotiť sa s hráčmi a vypýtať si od nich autogram.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM