Ľubomír Hudačko Rôzne

Osud ich ťažko skúša, no spája ich láska: V Prešove mali svadbu na netradičnom mieste

Vďaka nadšeniu a pomoci Prešovčanov sa v meste konala svadba na netradičnom mieste. Hoci manželov Milana a Anastáziu skúša osud, spája ich láska.

Ilustračný obrázok k článku Osud ich ťažko skúša, no spája ich láska: V Prešove mali svadbu na netradičnom mieste
4
Galéria

Primátorka Andrea Turčanová Milana a Anastáziu zosobášila na netradičnom mieste – v záhrade areálu Červeného kríža. „Príbeh manželov Hronských je povzbudením pre každého z nás,“ povedala. Toto miesto sa v tej chvíli stalo centrom pre všetkých, ktorí sa rozhodli dvojici pomôcť.

Pravdivá láska

„Pani Stazka trpí onkologickým ochorením a zakrátko podstúpi agresívnu liečbu. Preto sme sa rozhodli, že im splníme ich malý sen,“ vysvetlila pozadie príbehu manželov Viktória Potášová z OZ Podaj ďalej, ktorá spolu s ďalšími zanietencami svadbu zorganizovala. „Láska nemusí byť dokonalá, láska musí byť pravdivá. Taká je aj láska medzi Milanom a Anastáziou,” dodala.

Dvojica je spolu už viac ako desať rokov. „O svadbe sme uvažovali už po našom zoznámení sa, no nevyšlo to,“ rozprával pán Milan. Pre oboch je to už druhý vzťah. Pani Anastázia ovdovela, Milanovi prvé manželstvo nevyšlo. S dvomi deťmi však udržiava krásny vzťah, obe prišli aj na túto svadbu. Nechýbali ani dvaja vnuci.

Prajú si len zdravie

Láska Milana a Anastázie trvá aj po desiatich rokoch, hoci pritom museli prekonávať rad životných skúšok. „Najťažšie bolo dozvedieť sa o chorobe, ktorá postihla moju pani i môjho vnúčika,“ len ťažko zadržiaval slzy Milan. Jeho štvorročný vnuk totiž tiež trpí onkologickým ochorením. „Prajeme si len zdravie. Bez pomoci iných by sa naša svadba uskutočnila asi ťažko. Sme vďační za všetko,“ dodali rozhodnutí bojovať s osudom. A aj my im v tomto boji držíme palce.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Manželia bojujú s ťažkým osudom: Svadbu v Prešove mali na netypickom mieste
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM