Ľubomír Hudačko Rôzne

Oslava sviatku zamilovaných plná zážitkov: V Prešove sa uskutoční predvalentínska tancovačka

Sviatok svätého Valentína sa už pomaly ale isto blíži. V Prešove sa pri tejto príležitosti bude konať aj predvalentínsky tanečný večer. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Oslava sviatku zamilovaných plná zážitkov: V Prešove sa uskutoční predvalentínska tancovačka
Zdroj: Marcel Mravec

Sviatok všetkých zamilovaných je tu už o pár dní a pre všetkých, ktorí ho chcú stráviť v tanečnom rytme, je v Prešove pripravený predvalentínsky tanečný večer.

„Národný týždeň manželstva prináša v Prešove program aj v týždni sv. Valentína. Mesto Prešov v spolupráci s organizátormi NTM pripravilo pre všetky manželské páry tzv. predvalentínsku tancovačku,“ prezradila hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Chystá sa tak večer plný zábavy, relaxu, noblesy i tréningu, určený začiatočníkom i „parketovým levom“, mladým i starším, každému, kto sa chce pretancovať ku krásnemu manželstvu. Pod vedením skúseného tanečného lektora Reného Lempeľa, ruka v ruke so životným tanečným partnerom môžu návštevníci tohto podujatia „oprášiť“ choreogafiu či spoznať Tango, Waltz, Cha-chu, Jive…

„Potrebné je len prispôsobiť oblečenie, pribaliť vhodnú tanečnú obuv a poriadnu dávku dobrej nálady a romantiky,“ dodala hovorkyňa. Spomínaný večer sa uskutoční 12. februára od 18:00 do 20:00 v PKO Prešov na Hlavnej ulici.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM