Ľubomír Hudačko Krimi

ŠIALENÁ bitka SENIORIEK na východe: Jedna sa druhej vyhrážala a bodla ju do tváre!

Podľa polície bol útok zo strany 66-ročnej ženy sprevádzaný vyhrážkami na živote voči napadnutej žene. Tá sa bránila, utrpela aj ďalšie bodné poranenia.

Ilustračný obrázok k článku ŠIALENÁ bitka SENIORIEK na východe: Jedna sa druhej vyhrážala a bodla ju do tváre!
Zdroj: Unsplash.com / CC0 1.0

Vyšetrovateľom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove bolo na základe získanej dôkazovej situácie vznesené obvinenie 66 ročnej žene z obzvlášť závažného zločinu vraždy, spáchaného v štádiu pokusu.

V piatok 07.06.2024 podvečer v jednom zo zariadení v Medzilaborciach došlo podľa polície k nezhode a výmene názorov medzi 66-ročnou o dva roky mladšou ženou. Dnes24.sk o tom informovala Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Opakovane ju napádala

Spor vyústil až do fyzického napadnutia 64-ročnej ženy.

„Mladšia pani sedela v kresle keď ju staršia sotila na zem, ľahla si na ňu a fyzicky ženu opakovane napádala. Počas tohto útoku sa jej neustále vyhrážala, že ju zabije. Konflikt pokračoval aj neskôr, keď napadnutá žena prechádzala okolo útočníčky, pričom tá vybrala z tašky nôž, ktorým mladšiu ženu bodla do tváre,“ opísala udalosť hovorkyňa.

Aj tento útok bol podľa polície zo strany 66-ročnej ženy sprevádzaný vyhrážkami na živote voči napadnutej žene. Tá sa bránila, utrpela aj ďalšie bodné poranenia.

Vybrala druhý nôž

V tomto vyčíňaní 66-ročnej ženy zabránila až prítomná ďalšia žena.

„Útočníčka sa nevzdala, z tašky vybrala druhý nôž a opätovne chcela zaútočiť na 64-ročnú ženu. Privolaná policajná hliadka agresívnu seniorku obmedzila na osobnej slobode, bola zadržaná. Krajský vyšetrovateľ po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov spracuje podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do väzby,“ dodala Ligdayová s tým, že zákon pri tomto závažnom trestnom čine stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM