toš Rôzne Správy

Zrušené je aj plánované rokovanie humenských poslancov. Náhradný termín neznámy

Ruší sa taktiež slávnostná akadémia pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorá sa mala uskutočniť koncom marca v Dome kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Zrušené je aj plánované rokovanie humenských poslancov. Náhradný termín neznámy
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci zasadnutia krízového štábu mesta Humenné (17. marca) oznámil primátor Miloš Meričko, že plánované dvanáste zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Humenné na deň 25. marca 2020 sa ruší.

Náhradný termín zatiaľ upresnený nebol, vyplynie zo situácie a odporúčania Úradu verejného zdravotníctva SR. Portál DNES 24 o tom informoval Marián Škuba z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

V stredu 11. marca sa podľa jeho slov plánované dvanáste zasadnutie Mestskej rady uskutočnilo, zúčastnení prvýkrát pracovali bez vytlačených materiálov iba s elektronickými materiálmi a notebookmi.

„Prerokované témy sa okrem iného týkali návrhu na udelenie Ceny mesta Humenné v športovej oblasti za rok 2019, štatútu Mládežníckeho parlamentu mesta Humenné či využívanie športových zariadení v majetku mesta Humenné športovými klubmi v roku 2020,“ ozrejmil Škuba.

Doplnil, že na základe opatrení vydaných Úradom verejného zdravotníctva SR bolo rozhodnuté, že sa ruší aj slávnostná akadémia pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorá sa mala konať 27. marca 2020 v priestoroch Mestského kultúrneho strediska v Humennom.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné, archív

Koronavírus na Slovensku
31
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM