Tomáš Šuhajda Rôzne Rôzne

Výjazd v Humennom, kde to podľa poslanca býva nebezpečné: Takéto riešenie navrhuje

Humenský poslanec Jozef Mocák upozornil na príjazdovú cestu, z ktorej podľa neho býva nebezpečné vychádzanie na hlavnú. A navrhuje nasledovné riešenie.

Ilustračný obrázok k článku Výjazd v Humennom, kde to podľa poslanca býva nebezpečné: Takéto riešenie navrhuje
Zdroj: Dnes24.sk

Poslanec Mestského zastupiteľstva v Humennom Jozef Mocák na konci posledného zasadnutia, v bode interpelácie, otvoril tému príjazdovej cesty v blízkosti centra mesta, z ktorej je podľa jeho slov problematický výjazd na Kudlovskú ulicu.

„Medzi hasičmi a domovou výstavbou je nepriehľadný plot. Nie je výhľad na cestu, musíte autom na ňu vyjsť a to je už niekedy nebezpečné,“ uviedol J. Mocák s tým, že v tejto súvislosti ho už zastavili viacerí občania, ktorí vychádzajú spoza tamojšej bytovky.

Navrhol aj možné riešenie – či by tam nebolo možné dať zrkadlo, ktoré by vodičom toto vychádzanie uľahčilo. Svoju interpeláciu smeroval k riaditeľovi Technických služieb, no zareagoval na ňu zástupca primátorky Andrej Semanco, ktorý v tej chvíli celé rokovanie viedol.

„Každú takúto vec musíme konzultovať s dopravným inšpektorátom. Dáme to na komisiu, požiadame o vyjadrenie dopravný inšpektorát a ak ten to odobrí, nevidím v tom problém,“ uviedol Semanco.

V obrazoch: Výjazd, na ktorý poukázal humenský poslanec. Toto navrhuje!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM