Rôzne

V Humennom si zasúťažili dobrovoľné hasičské družstvá: Ktorým sa darilo najlepšie?

Previedli svoje zručnosti v plnej paráde. Dobrovoľní hasiči súťažili v Humennom Pri mlyne a takto sa darilo jednotlivým celkom...

Ilustračný obrázok k článku V Humennom si zasúťažili dobrovoľné hasičské družstvá: Ktorým sa darilo najlepšie?
Zdroj: MsÚ Humenné

Súťaže O pohár primátorky mesta, ktoré bola zameraná na požiarny útok, sa zapojilo spolu 15 hasičských družstiev z piatich okresov a to Humenné, Medzilaborce, Snina, Michalovce a Vranov nad Topľou. Z toho bolo 11 družstiev mužských a 4 ženské družstvá.

„Cieľom súťaže bolo čo najrýchlejšie zapojiť hadicové vedenie od hasičskej striekačky po terče,“ informovala bližšie Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Súťažilo sa v štyroch kategóriách: ženy klasik, ženy šport a muži klasik a muži šport. Najlepšími prúdarkami v kategórii Ženy klasik sa stali Dobrovoľné hasičky zo Zboja (DHZ), v kategórii Ženy šport to bol DHZ Belá nad Cirochou (na 2. a 3. mieste sa umiestnili DHZ Stakčínska Roztoka a DHZ Staré).

Kategóriu Muži klasik opanovali na 1. mieste DHZ Myslina (na 2. a 3. mieste sa umiestnili DHZ Giglovce a DHZ Volica). V kategórii Muži šport boli najúspešnejší DHZ Staré A (na 2. až 7. mieste sa umiestnili DHZ Dlhé nad Cirochou, DHZ Belá nad Cirochou, DHZ Kamenica nad Cirochou, DHZ Staré B, DHZ Stakčínska Roztoka a DHZ Modra nad Cirochou).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM