Tomáš Šuhajda Rôzne

V Humennom si môžete vychutnať volejbal, vyskúšať výmennú burzu aj zažiť Ekologické Vianoce

Ako si užiť tieto voľné dni v Humennom? Inšpirujte sa tradične aj redakčným výberom naj víkendových podujatí.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom si môžete vychutnať volejbal, vyskúšať výmennú burzu aj zažiť Ekologické Vianoce
Zdroj: Dnes24.sk

Volejbal

V sobotu odohrajú volejbalisti ŠK Gymnázium Humenné ďalší dvojzápas na domácej palubovke v Mestskej športovej hale. Súperom budú chlapci z Prešova, VK MIRAD Prešov „B“. Prvý zápas sa začne o 10:00 hod., druhý o 12:00 hod..

Zimná výmenná burza a Ekologické Vianoce

Rušno bude aj na Laboreckej, v priestoroch NERV platformy. V sobotu od 10:00 hod. sa tam koná Zimná výmenná burza, pričom vymieňať sa bude “dospelácke” i detské oblečenie, a tiež hračky.

A keďže výmena je jedným z princípov zodpovedného ekologického životného štýlu, jej súčasťou bude aj prednáška Ekologické Vianoce, ktorá sa začne o 13:00 hod. Dozviete sa na nej tipy a triky, ako prežiť sviatky nielen vo vianočnom, ale aj „zelenšom“ duchu. Od upratovania po stromček, sa budú s lektorkami Ivetou Stankoci a Sandrou Palenčárovou hľadať zdravšie a k prostrediu priateľskejšie alternatívy.

Malá ríša

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. novú slovenskú romantickú drámu so svetovým hereckým obsadením Malá ríša. Popis: Mladá Eva pracuje v továrni arogantného zbohatlíka Bara, aby sa uživila, kým sa jej manžel vráti z vojny. Ten jedného dňa dezertuje a vracia sa domov s nádejou, že všetko bude tak, ako predtým. Do dediny však nečakane prichádza aj záhadná Cat, ktorá pozná jeho minulosť a pre vlastné prežitie je schopná urobiť skutočne všetko.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Fotky spred 40 rokov vyvolávajú plno spomienok, aj takéto bolo kedysi Humenné.

Fotky spred 40 rokov vyvolávajú plno spomienok: Aj takéto bolo kedysi Humenné
6
Galéria
Zdroj: Okresný úrad Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM