Tlačové správy

Už len tri dni do ukončenia prihlasovania projektov na rozvoj zamestnanosti a turizmu v Prešovskom kraji

Mimovládnym organizáciám v Prešovskom kraji ostávajú už len tri dni na prihlasovanie projektov do grantového programu Šariš ľuďom, ktorý vyhlásili Pivovary Topvar v spolupráci s Komunitnou nadáciou Veľký Šariš. Termín prihlasovania projektov je stanovený na 13. februára 2015.

Ilustračný obrázok k článku Už len tri dni do ukončenia prihlasovania projektov na rozvoj zamestnanosti a turizmu v Prešovskom kraji
Zdroj: Dnes24.sk

Komunitná nadácia Veľký Šariš a Pivovary Topvar vyhlásili v decembri grantový program s názvom Šariš ľuďom. Finančné prostriedky vo výške 16 600 EUR čakajú na projekty, ktoré podporia zamestnanosť, najmä žien seniorov a telesne znevýhodnených občanov, a také nápady, ktoré pomôžu rozvoju cestovného ruchu v Prešovskom regióne. „Počas uplynulých týždňov sme dostali veľa podnetných telefonátov, ktoré svedčia o tom, že sa medzi nami nájdu mnohí ľudia, ktorí si všímajú svoje okolie a majú zaujímavé nápady“, hovorí správkyňa Nadácie Veľký Šariš, Mgr. Štefánia Lenzová a dodala: „Rada by som preto povzbudila všetkých, ktorí tak ešte neurobili, aby ešte využili príležitosť a prihlásili svoje projekty do Grantového programu Šariš ľuďom.

Záujemci sa môžu prihlásiť jednoducho – vyplnením prihlášky na internetovej stránke www.pivovarytopvar.sk alebowww.komunitna-velkysaris.sk a zaslať ho poštou v obálke označenej názvom Šariš ľuďom na adresu Komunitná nadácia Veľký Šariš, Nám. Sv. Jakuba 26, 082 21 Veľký Šariš do 13. februára 2015.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM