Rôzne

Už čoskoro: Obľúbené kúpalisko v Zemplínskych Hámroch otvorí svoje brány

Svoje brány už čoskoro otvorí aj ďalšie neďaleké kúpalisko, ktoré je vyhľadávanou letnou lokalitou aj mnohých Humenčanov.

Ilustračný obrázok k článku Už čoskoro: Obľúbené kúpalisko v Zemplínskych Hámroch otvorí svoje brány
Zdroj: TASR

Horúčavy vyháňajú ľudí k vode a už čoskoro v našom regióne pribudne ďalšia možnosť, kam si môžete vyraziť na tieto vodné radovánky. Športovo-rekreačný areál Barnova Rika v Zemplínskych Hámroch totiž v sobotu 22.júna zaháji sezónu.

Areál, ktorý je umiestnený v scenérii Vihorlatského pohoria, je relaxačným centrom obce. Návštevníci tu majú možnosť nielen kúpania sa, ale aj športovania či grilovania v prírode. Obec Zemplínske Hámre zmenila nevyužívanú lokalitu, kde pred rokmi končil nepotrebný odpad, na oddychový areál Barnova rika z vlastných zdrojov. Tohtoročná sezóna bude jedenástou v poradí.

Do Zemplínskych Hámrov priťahujú nemálo turistov okrem kúpaliska aj ďalšie lákadlá. Či už ide o historickú úzkokoľajku, múzeum alebo hámor, ktorý slúžil na spracovanie železnej rudy… Priamo z obce vedie tiež značená turistická trasa na Sninský kameň.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Humenné bolo len nedávno dejiskom reprezentačných volejbalových zápasov. Neboli ste? Pozrite si foto…

Humenné bolo dejiskom reprezentačných zápasov: Pozrite si foto z haly
14
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM