Tomáš Šuhajda Rôzne

Tropické horúčavy: Humenská radnica pripomína zmenu úradných hodín aj 7 pitných fontánok

Horúce letné počasie ovplyvňuje v týchto dňoch aj chod Mestského úradu v Humennom. Radnica tiež pripomína verejnosti, že v meste je prístupných sedem zdrojov pitnej vody.

Ilustračný obrázok k článku Tropické horúčavy: Humenská radnica pripomína zmenu úradných hodín aj 7 pitných fontánok
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

Zmena úradných hodín

„V súvislosti s letom a horúčavami mesto Humenné upravilo počas mesiacov júl až september úradné hodiny. Na mestskom úrade vybavujeme požiadavky občanov už od 07:30 hod. K tomuto kroku sme pristúpili vzhľadom na to, že rána nie sú až také horúce ako popoludnia," informovala hovorkyňa humenskej radnice Michaela Slivková Kirňaková s tým, že v prípade, ak presiahne teplota v kanceláriách úradníkov dva dni po sebe 30 stupňov Celzia, ich pracovná doba sa skráti. „Úradné hodiny sú však aj v takomto prípade zachované a na každom odbore vybaví občanov poverený pracovník.“

7 zdrojov pitnej vody

V meste Humenné je prístupných pre verejnosť celkovo sedem zdrojov pitnej vody. „Na pešej zóne sú namontované štyri fontánky, na Južnom námestí sú k dispozícii tri,“ konkretizovala hovorkyňa. Ako ďalej uviedla, vzhľadom na aktuálne horúčavy sú vo zvýšenej pohotovosti technické služby mesta, ktoré zabezpečujú polievanie kvetinových záhonov a mestskej zelene.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM