Tlačové správy

Štyri T v Humennom: Top káva, tiché prostredie, tajomný klient aj terasové párty! Viete kde?

Humenné. Pracovný deň. Kam si vyraziť na kvalitnú kávu? Leto. Trópy. Pred nami dlhý piatkový večer. Kde sa ísť zabaviť? Otázky, ktoré si Humenčania a spol. kladú až príliš často.

Ilustračný obrázok k článku Štyri T v Humennom: Top káva, tiché prostredie, tajomný klient aj terasové párty! Viete kde?
Zdroj: Cafe Avenue

Nasledujúce riadky nebudú o kaviarni, na aké sme tu v Humennom zvyknutí. Táto chce byť iná. A práve týchto štyri T odhaľuje výnimočnosť kaviarne Cafe Avenue, sídliacej na treťom poschodí rovnomenného obchodného centra.

Top káva

Dobrá káva nie je v našom meste zďaleka samozrejmosť. Práve naopak. Kávičkári dajú týmto slovám zaiste zapravdu. Dobrá káva si vyžaduje veľa. Na začiatku je jej výber. V Cafe Avenue vsadili na značkovú kávu Julius Meinl. Kávu s vyše storočnou tradíciou. Ďalšou podmienkou pre skutočný gastronomický zážitok nahromadený v malej šálke je správna príprava kávy…

Tajomný klient

A práve o tom je ďalšie T. Cafe Avenue drží vo svojich rukách osvedčenie o úspešnom absolvovaní testu tajomného klienta. Toto ocenenie sa udeľuje firme, ktorá sa vyznačuje najvyššou kvalitou zákaznického servisu a profesionálnych znalostí v odbore kaviarne. Osvedčenie je potvrdením kompetencií a praktických znalostí personálu. Ďalší dôkaz by bol prirodzene zbytočný, vierohodnejšia môže byť už azda len osobná návšteva.

Tiché prostredie

Prvý dojem návštevníkov je dôležitý a ten ešte pred personálom a kávou vytvára prostredie. V tomto prípade ďalšia silná stránka predstavovanej kaviarne. Štýl jej veru nechýba. Príjemné a ničím nerušené prostredie privítajú mnohí. Jedinečnou je aj celoročná terasa na streche plnej zelene, z ktorej skvostný výhľad na mesto umocňuje príjemný zážitok.

Terasové párty

Leto je v plnom prúde a sú dni, kedy sa kaviareň premieňa na párty miesto. Tie sa konajú, ako inak, na terase. Na streche. Na žiadnej nemôže chýbať Humenčanom dobre známy dídžej a producent Matt De La Peet. Vychutnať si tu môžete všakové drinky vrátane nealkoholických za to ale osviežujúcich limonád s ozajstným ovocím. Kedy je na programe ďalšia párty (vedzte, že už čo nevidieť) a nielen to si môžete odsledovať na facebooku Cafe Avenue.

(PR)

Ešte ste neboli? Obzrite si Cafe Avenue na fotkách
15
Galéria
Zdroj: Cafe Avenue
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM