Tomáš Šuhajda Rôzne

Štartuje hokejové play-off, v Dome kultúry sa predvedú donskí kozáci. Tipy na tento týždeň

Kam si vyraziť počas najbližších dní v Humennom? Zoznámte sa s piatimi redakčnými tipmi na tento týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje hokejové play-off, v Dome kultúry sa predvedú donskí kozáci. Tipy na tento týždeň
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Utorok: Kalinka 2020

Už v utorok sa v divadelnej sále Domu kultúry predstavia sólisti donského kozáckeho choru – Volnij Don aj so svojimi hosťami. A to v rámci koncertného programu Kalinka 2020. Tešiť sa môžete na tradičné piesne donských kozákov, známe ruské melódie aj na niekoľko prekvapení. Začiatok koncertu je o 19:00 hod.

Piatok a sobota: Slušní chlapci

Kino Fajn dáva v piatok aj v sobotu, vždy o 19:30 hod., americkú akčnú snímku Slušní chlapci. Popis: Režisér a scenárista Guy Ritchie opäť prichádza so štýlovou akčnou komédiu plnou hereckých hviezd. Slušní chlapci – to sú Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant a ďalší. Dej sa točí okolo Američana Mickeyho Pearsona (McConaughey), ktorý si v Londýne vybudoval výnosné marihuanové impérium. Keď sa v podsvetí začne šuškať, že chce skončiť s biznisom a odísť z trhu, rozbehne sa kolotoč klamstiev, úplatkov, vydierania a zákerných podrazov, v ktorom chce každý zo zúčastnených získať čo najväčší podiel pre seba.

Sobota: Volejbal

Najbližší dvojzápas odohrá ŠK Gymnázium Humenné na domácej palubovke v Mestskej športovej hale, pričom v sobotu privíta Svidník. Prvý zápas sa začne o 10:00 hod., druhý je naplánovaný na 12:00 hod.

Sobota: Zayo

V sobotnú noc bude návštevníkov Arena Night Clubu zabávať Zayo známy ako člen HAHA Crew. Podľa organizátorov predvedie veci z nedávno vydaného EP Happy Halloween a určite nebudú chýbať ani top tracky z platinového albumu Navždy mladý.

Sobota a nedeľa: Play-off

Tento víkend štartuje play-off druhej hokejovej ligy a hokejistov HC 19 Humenné, nakoľko skončili v skupine B – Východ na druhom mieste, čaká v semifinále tejto skupiny jej tretí celok po základnej časti a teda UKS MOSiR Sanok. Prvé dva zápasy sa odohrajú na humenskom ľade. Úvodné buly v oboch prípadoch o 17:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM