Tomáš Šuhajda Rôzne

Pripravte sa na poriadny hudobný nárez: Miestna kapela, humenský filmár, nový VIDEOKLIP!

Kapela .STEPASIDE. z Humenného nadviazala spoluprácu s mladým humenským filmárom Danielom Kontuľom, aby mohol svetlo sveta uzrieť jej nový videoklip k songu Voices. Skupina je známa produkciou tvrdšej muziky typu alternative rock či post hardcore, s vypeckovaním reprákov tak buďte opatrní :).

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na poriadny hudobný nárez: Miestna kapela, humenský filmár, nový VIDEOKLIP!
Zdroj: YouTube.com

Humenčania zo .STEPASIDE. vypustili koncom apríla do sveta svoj druhý album, konkrétne šesťpiesňové EP s názvom Choices. Pieseň Voices, ku ktorej je natočený klip, je úvodným trackom tohto albumu.

„Video sme točili na prelome augusta a septembra na rôznych miestach v Humennom. Nakrúcanie sa odohralo pod taktovkou šikovného Humenčana Daniela Kontuľa, ktorého diela mohli ľudia spoznať už aj v podobe celovečerných filmov. Spolupráca s Danom a jeho štábom bola úžasná. Je to obrovský talent, ktorý si dáva záležať na každom jednom detaile a myslím si, že na výslednej podobe videa je to patrične vidieť,“ uviedol pre Humenné 24 na margo nového klipu kapely jej spevák a gitarista Miro Selecký.

Doplnil, že to všetko by sa nedalo zrealizovať bez nezištnej pomoci ich kamarátov a tiež sponzorov. „My sa jednoducho tomuto videoklipu veľmi tešíme a ostáva nám len veriť, že rovnako ho ocenia aj naši fanúšikovia,“ dodal na záver Miro.

.STEPASIDE. - Voices (official music video)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM