Tomáš Šuhajda Rôzne

Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Humennom: 5 akcií, ktoré odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže našich 5 tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Humenčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Humennom: 5 akcií, ktoré odporúčame zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Piatkový večer v znamení hudby

Tak začnime piatkom. V kaviarni Music Cafe na južnom námestí je pripravený večer plný hudobných zážitkov. Začína sa o 20-tej. Vystúpia Andrea Petrovčinová, Ľubomír Baxo Bak a Anton Nemergut ako špeciálna kapelka pre túto kaviareň.

Párty: Dámy vstup zdarma

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorý koniec týždňa musia zakončiť poriadnou tancovačkou, v miestnom Arena Nigth Clube sa koná párty s názvom House Vibes. Za mixovacím pultom bude stáť DJ Folly. Zaujímavosťou je, že pre všetky dievčatá bude na túto noc vstup bezplatný. Možností kam vyraziť nielen v piatok na diskotéku je v našom meste viacero, napríklad v Crazy bare bude do tanca hrať a spievať duo Axis.

Lída Baarová

Ak ste doteraz nestihli túto životopisnú drámu z českej filmovej dielne, budete to môcť napraviť práve tento víkend. Lídu Baarovú bude Kino Fajn dávať v sobotu aj v nedeľu, vždy o 17:00.

Milovala diabla. Je to zločin? Jeden z najväčších príbehov lásky 20-teho storočia o kontroverznom vzťahu legendárnej českej herečky Lídy Baarovej s ministrom propagandy Tretej ríše Josephom Goebbelsom. Skutočný príbeh o sláve a páde, láske a zrade, vine a treste vo vyhrotenom období. Mladá česká herečka Lída Baarová, doma už slávna, je v roku 1934 po prvý raz pozvaná do filmových ateliérov Babelsberg v Berlíne, považovaných za európsky Hollywood. Točí sa tam Barcarole, budúci blockbuster. Po začiatočných problémoch so zlou nemeckou výslovnosťou však v roli exotickej krásky nakoniec okúzli celý štáb a po premiére aj davy fanúšikov v celom Nemecku. Noviny ju vynesú na titulné strany ako jednu z najkrajších žien Európy.

Basketbal: Humenné – Rožňava

Pripájame tu aj jeden tip pre športových nadšencov. V sobotu sa v športovej hale odohrá duel prvej basketbalovej ligy mužov medzi domácim 1.BK Humenné a súperom z Rožňavy. Začiatočný hvizd rozhodcu je naplánovaný na 15:00.

Nedeľné rozprávkové popoludnie

V nedeľu môžu malí i veľkí nasmerovať svoje kroky do divadelnej sály Kultúrneho domu. O 15-tej sa začína rozprávka Zuzanka a pán Odilo. A to v podaní bábkového divadla spod Spišského hradu.

Príbeh dievčatka, na ktoré rodičia nemajú čas a vďaka škriatkovi z mobilu sa dostáva do sveta plného fantázie, pretože dospelí sú takí: nemám čas, ponáhľam sa, vydrž, počkaj, možno raz, všetko rýchlo v zhone, nikto nemá čas…

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM