Tomáš Šuhajda Rôzne

Otváranie obchodného domu, výstavba tržnice, autá na námestí... FOTKY z Humenného, ktoré vás vrátia v čase!

Pamätáte si Humenné spred niekoľko desiatok rokov? Vráťte sa teraz s nami v čase a pozrite si fotky z obdobia socíku. Pohľady na práve doupravované parky, vtedajšiu Gottwaldovu ulicu a ďalšie zábery vo vás bezpochyby vyvolajú spomienky. Tí neskôr narodení, zoznámte sa s Humenným z 80-tych rokov.

Ilustračný obrázok k článku Otváranie obchodného domu, výstavba tržnice, autá na námestí... FOTKY z Humenného, ktoré vás vrátia v čase!
Zdroj: Dnes24.sk

V novembri si pripomíname 26 rokov od Nežnej revolúcie. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli nahliadnuť do archívnych fotiek Humenného a to práve z obdobia komunizmu.

Teda z obdobia, kedy dnešné Námestie slobody bolo Gottwaldovou ulicou, ulica Lipová ulicou Červenej armády, Staničná Nádražnou, Štefánikova Švermovou a podobne. Nezmenili sa však odvtedy len názvy ulíc, ale aj tvár nášho mesta.

Pozrite si niekoľko FOTO z konca 70-tych a z 80-tych rokov v galérii a zaspomínajte…

Máte aj vy doma archívne foto z nášho mesta alebo nezabudnuteľné zážitky z minulosti? Svoje príbehy, fotografie, či spomienky nám môžete poslať na mailovú adresu: humenne@global24.sk. Podeľte sa o ne i s ostatnými Humenčanmi :).

Zdroj fotografií: archív Vihorlatského múzea v Humennom

Môže vás zaujímať:

Mliečny bar, Kovo… 5 legendárnych obchodov zo socíku, ktoré sme navštevovali v Humennom

Zaspomínajte si s nami: Archívne FOTKY Humenného zo 70-tych a 80-tych rokov
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM