Rôzne

Nové zábery na obnovovaný parčík v Humennom: Dokedy má byť hotový?

Pozrite si čerstvé zábery na park nachádzajúci sa na Ulici osloboditeľov, ktorý prechádza výraznou obnovou. Zaujímalo nás tiež, dokedy má byť hotový...

Zdroj: Dnes24.sk

V novembri minulého roku sme vás informovali o začatí revitalizácie parku na Ulici osloboditeľov. Radnica vtedy uviedla, že najneskôr v polovici decembra sa môžu obyvatelia tešiť na nový park, ktorý bude spĺňať najmodernejšie trendy.

To sa splniť nepodarilo a v zime na nejaký čas pracovných ruch na mieste utíchol úplne. Dnes je začiatok apríla 2019 a stavebné práce ešte prebiehajú. Ako to vyzerá na mieste? Pozrieť si to môžete prostredníctvom videa či fotogalérie.

A o stanovisko ohľadom termínu pre zhotoviteľa tejto stavby sme požiadali radnicu. „Termín odovzdania parku na Ulici osloboditeľov je 30. apríl 2019,“ uviedla pre náš portál Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Revitalizácia parku sa realizuje na ploche 3842 metrov štvorcových, čo je zhruba polovica futbalového ihriska. Bude stáť takmer 174 tisíc eur.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Má byť odovzdaný do konca apríla: Čerstvé FOTO obnovovaného parku v Humennom
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM