Rôzne

Humenčania, s týmto treba počítať: V apríli aj k vám zaklopú zamestnanci mesta

V priebehu apríla počítajte s tým, že aj na vaše dvere zaklopú zamestnanci mesta. Humenské domácnosti totiž obdržia zásielku...

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, s týmto treba počítať: V apríli aj k vám zaklopú zamestnanci mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská radnica prostredníctvom svojho webu informovala, že v termíne od 1. do 26. apríla 2019 budú zamestnancami mesta doručované priamo do domácností rozhodnutia za daň z nehnuteľností, daň za psa a poplatok za KO na rok 2019.

„Ak pri doručovaní rozhodnutí nebudete zastihnutí doma, rozhodnutia si vyzdvihnete u príslušného zamestnanca mesta podľa údajov na doručenom oznámení o uložení zásielky,“ uviedla miestna radnica.

Tá zároveň informovala, že všetky miestne dane a poplatok za KO je možné uhradiť buďto v pokladni MsÚ s predložením rozhodnutia s čiarovým kódom – hotovostne či POS terminálom alebo bezhotovostne prevodom na účet uvedený v rozhodnutí.

„Osoby, ktoré majú ako trvalý pobyt vedené iba mesto Humenné, si môžu rozhodnutia poplatku za komunálny odpad vyzdvihnúť na Mestskom úrade – Klientske centrum, Finančný odbor, prízemie,“ doplnila humenská radnica.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Vo februári schválilo Mestské zastupiteľstvo v Humennom historicky najvyšší mestský rozpočet. Práve k tejto téme sa dozviete viac v pripojenom videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM