Rôzne

Nepreseďte celý víkend doma: Na aké akcie sa dá v Humennom vyraziť?

Cestovateľský večer, tanečná zábava či workshop, s akým ste sa doposiaľ zrejme ešte nestretli. Vybrali sme top podujatia pre tieto voľné dni.

Ilustračný obrázok k článku Nepreseďte celý víkend doma: Na aké akcie sa dá v Humennom vyraziť?
Zdroj: Dnes24.sk

Cestovateľský večer

V sobotu sa v Adel Cafe uskutoční od 19:00 hod. cestovateľský večer s názvom Jánošík na úteku: INDIA. Od muzikanta, spisovateľa a cestovateľa Filipa Jánošíka Lehotského sa návštevníci podujatia dozvedia okrem iného aj to, aké je to prežiť 10 dní v chráme bez mobilu so zákazom rozprávať či ako to vyzerá u bollywoodskej hviezdy…

Tanečná zábava

Máte chuť sa poriadne vytancovať? Jednou z možností je aj návšteva Castle Music Clubu, kde sa v sobotný večer uskutoční tanečná zábava so skupinou Admiral TV.

KOBRA VON!

Aj NERV platforma si na túto nedeľu pripravila zaujímavé podujatie. Do priemyselného komplexu na Laboreckej ulici môžete prísť od 13:00 hod. zistiť, na čo všetko sa dá hrať, zostrojiť si hudobný nástroj podľa vlastného ucha s jedinečným zvukom-hlukom, a zajamovať si. Súčasťou akcie bude okrem workshopu od 16:00 hod. aj koncertná premiéra nového orchestra KOBRA VON!

Posledná aristokratka

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. českú komédiu Jiřího Vejdělka s názvom Posledná aristokratka. Popis: Film sa odohráva v jeseni v roku 1996–1997, kedy je Frantiakovi Kostkovi vrátený zámok Kostka, ktorý bol v reštitúcii. Rodený Newyoran Frank s dcérou Máriou a temperamentnou, srdečnou ženou Vivien sa chystajú podniknúť výlet na zámok Kostka. Ich predstavy o zámku a Čechách, kde nikdy neboli, sú tak idealizované a romantické, že už samotný stret s českou realitou prinesie veľa zábavných situácií.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zachytili ste túto fotogalériu? Takto menilo humenské námestie v priebehu rokov svoju tvár.

Spoznávate ho? Prinášame vám archívne fotky humenského námestia
10
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM