Tomáš Šuhajda Krimi

Nehoda na malej stanici: Igor prebehoval cez priecestie pred prichádzajúcim vlakom!

V Humennom došlo k nehode na železničnom priecestí. Igor (52) podľa polície vstúpil na trať v čase, keď boli spustené rampy a blížil sa vlak...

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na malej stanici: Igor prebehoval cez priecestie pred prichádzajúcim vlakom!
Zdroj: Dnes24.sk

K udalosti došlo v pondelok večer v čase okolo 20:40. „52-ročný Igor, pochádzajúci z obce Čabiny, sa ako chodec pohyboval k nástupištiu smer na Medzilaborce. Na železničné priecestie vstúpil v čase, kedy boli spustené rampy a svietilo výstražné červené svetlo „Stoj“. Muž prebehol popred prichádzajúci vlak smerujúci do obce Stakčín, pričom bol prichádzajúcim vlakom zachytený,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Igor našťastie utrpel iba ľahšie zranenia, po nehode zostal dokonca pri vedomí.

„Mal zranenia hrudníka a hlavy. Po prvotnom ošetrení bol prevezený do nemocnice v Humennom,“ povedal pre Humenné 24 Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Podľa slov Migaľovej rušňovodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, či bol poškodený muž pod vplyvom alkoholu ukáže až výsledok testu na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi.

„Vinníkom tejto dopravnej nehody bol chodec, ktorý porušil ustanovenie zákona o cestnej premávke,“ uzavrela policajná hovorkyňa s tým, že prípadom sa zaoberá Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM