Tomáš Šuhajda Rôzne

Naj podujatia tohto týždňa v Humennom? Cez víkend si na svoje prídu deti i mládež

Nechajte sa opäť raz inšpirovať redakčným výberom piatich naj podujatí, ktoré sa v Humennom uskutočnia počas najbližších dní.

Ilustračný obrázok k článku Naj podujatia tohto týždňa v Humennom? Cez víkend si na svoje prídu deti i mládež
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Utorok: Sviňa

Kino Fajn dáva v utorok o 19:30 hod. nový slovenský triler Sviňa. Popis: Nezabiješ, nezosmilníš, nepokradneš. Film Sviňa bol nakrútený na základe rovnomenného knižného bestselleru spisovateľa Arpáda Soltésza. Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí.

Piatok: Pil C

V Arena Night Clube sa v piatkovú noc v rámci svojej tour 2086 zastaví známy slovenský raper a hudobný producent Pil C a teda Lukáš Kajanovič. Chrbát mu bude podľa organizátorov kryť nik iný ako jeden z popredných slovenských producentov – Specialbeatz.

Sobota: Volejbalový dvojzápas

Najbližším súperom ŠK Gymnázium Humenné, lídra tabuľky prvej volejbalovej ligy Východ, budú volejbalisti Popradu. Privíta ich v sobotu 15. februára na domácej palubovke v MŠH. Začiatky zápasov ako zvyčajne o 10:00 a 12:00 hod.

Sobota: 7. Mládežnícky ples

Tento víkend sa bude v Humennom konať aj siedmy ročník Mládežníckeho plesu a to konkrétne v spoločenskej sále ROH. Jeho začiatok je naplánovaný na 18:00 hod. Večerom bude sprevádzať DJ Robin.

Nedeľa: Rozprávkové lesné kráľovstvo

Míša Růžičková so svojou pesničkovou šou prinesie v nedeľu do humenského Domu kultúry zábavu pre najmenších divákov. V hodinovom programe si deti zaspievajú jej najznámejšie hity a zatancujú si na najobľúbenejšie pesničky… Začiatok o 15:00 hod.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Neušla vám táto galéria? V Strážskom sprístupnili dočasné premostenie ponad Laborec.

OBRAZOM: V Strážskom sprístupnili dočasné premostenie ponad Laborec
10
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM