Tomáš Šuhajda Rôzne

Mestský poslanec: Na tejto ceste v Humennom je ohrozená bezpečnosť nielen chodcov!

Mestský poslanec Jozef Babják upozornil na komunikáciu v Humennom. Podľa jeho slov je na nej ohrozená bezpečnosť nielen chodcov, ale aj motoristov.

Ilustračný obrázok k článku Mestský poslanec: Na tejto ceste v Humennom je ohrozená bezpečnosť nielen chodcov!
Zdroj: Dnes24.sk

Minulotýždňové rokovanie humenských poslancov sa blížilo ku koncu. Nasledoval bod interpelácie, v rámci ktorého sa do diskusie prihlásil okrem ďalších dvoch poslancov aj Jozef Babják (Klub za demokratické Humenné). Svoju interpeláciu smeroval k riaditeľovi Technických služieb.

„Za bytovým domom Ševčenkova 6 je komunikácia, ktorá patrí mestu a je v správe Technických služieb. Táto komunikácia podľa tohto stavu, aký tam teraz je… Myslím si, že je ohrozená bezpečnosť nielen chodcov, ktorí ju musia používať, ale rovnako aj motorových vozidiel, ktoré ju využívajú,“ uviedol Babják.

Podľa jeho ďalších slov bola svojho času spracovaná štúdia celého priestoru za spomínaným bytovým domom, no ďalej sa to neposunulo. „Myslím si, že so stavom, ktorý tam je, nebudeme čakať na ďalšie štúdie a projekty, ale jednoducho treba túto komunikáciu čím skôr dať do takého stavu, aby bola bezpečná – aj pre chodcov, aj pre motorové vozidlá,“ doplnil Babják.

Na jeho slová reagoval priamo na zasadnutí riaditeľ Technických služieb Milan Kuruc. Podľa neho si to vyžaduje komplexnejšiu opravu vrátane kanalizačného potrubia – pokládky kanalizačného potrubia, nové šachty a podobne. „Navyše, my s našou valcovacou technikou takú širokú cestu nevieme urobiť. Je mi ľúto trošku, že vy keď ste boli zamestnancom Technických služieb, tak ste to vtedy neriešili,“ dodal riaditeľ Technických služieb smerom k poslancovi Babjákovi.

FOTO: Túto cestu v Humennom treba podľa poslanca čím skôr opraviť
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM