Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Firma ELNET je v Humennom už 20 rokov: Tento rok otvorila dve predajne, jedna vás prekvapí!

Značka ELNET pôsobí na trhu v Humennom už 20 rokov a mnohí ju poznáte. Hlavnou náplňou tejto firmy sú služby v oblasti počítačov, informačných systémov a elektromontážných prác. Tento rok prišla firma s dvomi veľkými novinkami.

Ilustračný obrázok k článku Firma ELNET je v Humennom už 20 rokov: Tento rok otvorila dve predajne, jedna vás prekvapí!
Zdroj: Dnes24.sk

ELNET servisuje na profi úrovni počítačové zostavy, notebooky, tlačiarne, monitory, elektroniku, jednoducho všetko čo priamo alebo aj nepriamo s počítačmi súvisí. Ponúka tiež tvorbu webových stránok, reklamných bannerov a vizitiek, farebnú a ČB tlač dokumentov, skenovanie, laminovanie, hrebeňovú väzbu.

„Je veľa firiem na trhu, ktoré sa chvália najrýchlejším alebo najlacnejším servisom a potom vidíme výsledky ich práce u nás v servise. My to nepotrebujeme, pretože za nás hovorí naša práca a množstvo spokojných zákazníkov. Niektoré úkony sú v servise tak náročné na čas, že rýchlosť je bohužiaľ iba reklamný ťah na neskúseného zákazníka“ hovorí Ján Janošov, majiteľ firmy ELNET.

Tento rok prišla firma s dvomi novinkami. Jednou z nich je nová predajňa s výpočtovou technikou na Pugačevovej 19 v Humennom. Pri predaji ponúkaných tovarov a služieb chcú pritom využiť dlhoročné skúsenosti s predajom a servisom produktov renomovaných zahraničných firiem.

Čo by ste však možno nečakali, machri na počítače sa pustili tento rok aj do nového biznisu a otvorili ešte jednu predajňu, tentoraz z úplne iného súdka. Ide o predajňu zdravej výživy pod značkou NATURA – ZDRAVÁ VÝŽIVA.

„Ponúkame hlavne výrobky určené pre dietetické účely. Bezlepkové potraviny, čerstvý bezlepkový chlieb od lokálneho dodávateľa, výrobky pre diabetikov, výrobky z konope, za studena lisované oleje, rastlinné mlieka, špaldový program, bio výrobky, čaje, kávy, riasy, maškrty z raw surovín a rôzne zabudnuté funkčné potraviny z celého sveta,“ vymenováva majiteľ firmy.

Lákadlom predajne je tiež med a medovina od slovenský výrobcov, ktorí svoje produkty vyrábajú výhradne zo slovenského medu, ktorý patrí k najkvalitnejším medom na svete. Predajňu nájdete taktiež na Pugačevovej 19 a celý sortiment si môžete prelistovať aj v eshope TU.

Novinky zo života firmy môžete sledovať na webovej stránke www.elnethe.sk alebo na ich funpagi facebook.com/el­nethumenne, kde si pre vás pripravili mikulášsku súťaž, viac sa dozviete TU :).

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

ELNET Humenné
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM