Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Exkluzívna zábava v novootvorenom bare: Šou, aká v Humennom dlho nebola, trhá ľuďom bránice!

Ján Gordulič, mnohým známy ako poštár Jano, založil pred niekoľkými rokmi zoskupenie stand-up komikov, ktoré v súčasnosti patrí k tým najobľúbenejším na Slovensku. Prostredníctvom novootvoreného nočného klubu v Hoteli Alibaba budete mať možnosť zažiť v našich končinách málo vídanú šou aj v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívna zábava v novootvorenom bare: Šou, aká v Humennom dlho nebola, trhá ľuďom bránice!
Zdroj: Dnes24.sk

Šou Jána Gorduliča a jeho hostí Silné reči zavíta do nočného klubu v Hoteli Alibaba už 24.4. 2015 o 20:00. Stand up comedy je pritom druh zábavy, aký v našom v meste už dávno nebol, ak vôbec… Ide o formu komédie, pri ktorej komik sólovým verbálnym prejavom zabáva publikum. Pozrite si ukážku vo VIDEU a navnaďte sa.

Šou do Humenného prináša Hotel Alibaba so svojim nočným klubom. Novootvorený bar, kde si od pondelka do soboty môžete vychutnať zaujímavé a jedinečné vína i skvelú hudbu. Miesto rôznorodých akcií, kde každý piatok a sobotu zabávajú hudobné kapely. Čerstvé info a novinky zo života klubu môžete sledovať tu.

Mimochodom, lístky na Silné reči si môžete zakúpiť priamo na recepcii hotela alebo online po kliknutí na tento odkaz ;).

(PR)

Silné reči v nočnom klube Hotela Alibaba!
5
Galéria
Silné reči ukážka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM