Tomáš Šuhajda Rôzne

Doprajte si relax cez víkend: 5 zaujímavých lákadiel pre Humenčanov

Ani sme sa nenazdali a prichádza prvý septembrový víkend. Ak sa rozhodujete, ako ho prežiť v Humennom, prinášame vám niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si relax cez víkend: 5 zaujímavých lákadiel pre Humenčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý septembrový víkend už čochvíľa štartuje. Je preto najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Pomôcť vám môže našich päť tipov na zaujímavé akcie, ktoré sa v Humennom uskutočnia.

Mafia Corner

Plánujete ukončiť pracovný týždeň poriadnou tancovačkou? Po letnej prestávke otvorí v piatok svoje brány Arena Night Club. A roztancovať Humenčanov a spol. príde v tento deň do klubu aj Mafia Corner. Tešiť sa tak môžete na hity A ja taká dzivočka, Na Vylece!, Zuzulienka a ďalšie.

Bláznivá päťka

Z kinových tipov vyberáme francúzsku komédiu Bláznivá päťka. Premietať ju bude Kino Fajn v piatok aj v sobotu, v oboch prípadoch o 19:30.

Pät kamarátov z detstva si užíva život v byte v srdci Paríža – vďaka veľkorysosti jedného z nich, Samuela. Jeho otec mu však náhle zastaví prísun peňazí a Samuel sa v snahe neprezradiť nepríjemnú situáciu svojim priateľom púšťa do riskantných projektov. Šťastie mu veľmi nepraje a nechtiac sa zapletie s miestnou mafiou, poštve proti sebe drogových dílerov a dokonca sa stáva hľadaným políciou. Nezostáva mu nič iné, než sa kamarátom priznať a požiadať ich o pomoc…

Deň železnice

V sobotu v čase od 9:00 do 18:30 sa v humenskom rušňovom depe koná Deň železnice, pričom toto bude štvrtý ročník mimoriadne obľúbeného podujatia. A ani tento rok nebude núdza o množstvo atrakcií a lákadiel. Podrobné info o akcii sa dočítate tu!

Unplugged koncert

V sobotu večer je v Music Cafe na programe akustický koncert kapely Skrytý Význam. Ide o punk-rockovú formáciu z Humenného. Začiatok koncertu je naplánovaný na 20:30.

Futbalové derby

Keďže jesenná časť futbalovej sezóny je v plnom prúde, na záver vám prinášame aj jeden tip na zaujímavé futbalové derby. V rámci piatej ligy nastúpia proti sebe v nedeľu o 13:30 domáci Jasenov a Ptičie. Oba celky sa pohybujú na špici tabuľky, aktuálne je medzi nimi dvojbodový rozdiel v prospech Jasenovčanov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM