Tomáš Šuhajda Rôzne

Do Humenného príde prezident: Andrej Kiska sa zastaví aj na Podskalke

Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska pricestuje do Humenného. A to už budúci týždeň. Poznáme program jeho pracovného výjazdu.

Ilustračný obrázok k článku Do Humenného príde prezident: Andrej Kiska sa zastaví aj na Podskalke
Zdroj: TASR

V utorok 29. novembra bude v Humennom rušno. Do nášho mesta zavíta prezident Andrej Kiska. Čo všetko tento deň absolvuje v rámci svojho pracovného programu?

O 9:30 hod. má Andrej Kiska naplánované na pôde Mestského úradu pracovné stretnutie s predstaviteľmi humenskej radnice. Potom ho čaká návšteva miestneho vojenského cintorína. Okolo 10:15 hod. si prezident položením venca uctí pamiatku obetí dvoch svetových vojen. O 10:30 hod. budú Andreja Kisku už čakať na Základnej škole Hrnčiarska 13.

Prezident poctí svojou návštevou aj osadu Podskalka. Od 11.15 hod. má na programe návštevu Základnej školy a Materskej školy v tejto osade. Stretne sa tam so zástupcami školy i miestnymi aktivistami. O 13.35 by sa už mal nachádzať v spoločnosti Mecom, kde sa stretne so zástupcami tejto spoločnosti a absolvuje prehliadku výrobných prevádzok.

No a popoludní o 14.45 má prezident v pláne byť v obci Ľubiša, teda v rodisku nedávno zosnulého prvého prezidenta SR Michala Kováča. Tam sa stretne s predstaviteľmi obce, čaká ho účasť na kultúrnom programe a absolvuje aj stretnutie so zástupcami mikroregiónu okolitých obcí.

Informácie pre spravodajský portál Humenné 24 poskytla Kancelária prezidenta SR.

Na archívnej snímke: Andrej Kiska

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM