Správy

Ocenili jeho prácu: Pocta pre náčelníka prešovskej mestskej polície Jána Andrejka

Jeho dlhoročná práca neostala bez povšimnutia. Náčelníkovi prešovskej mestskej polície Jánovi Andrejkovi sa dostalo veľkej pocty.

Ilustračný obrázok k článku Ocenili jeho prácu: Pocta pre náčelníka prešovskej mestskej polície Jána Andrejka
Zdroj: Mesto Prešov

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Richard Raši ocenil náčelníka Mestskej polície v Prešove Jána Andrejka, za jeho dlhoročnú iniciatívu v oblasti sociálneho zabezpečenia mestských policajtov.

Dostal plaketu

„Vicepremiér Richard Raši sa počas svojej návštevy v Prešove stretol s náčelníkom prešovskej mestskej polície Jánom Andrejkom, ktorému venoval plaketu so symbolom štátnosti Slovenska,“ uviedol Vladimír Tomek, hovorca mesta Prešov.

Raši sa náčelníkovi poďakoval za jeho intervenciu z pozície prezidenta Združenia mestských a obecných polícií pri presadzovaní výsluhového dôchodku pre mestských a obecných policajtov.

Bez zmeny zákona by museli mestskí policajti pracovať o 8 rokov dlhšie.

Lepšie postavenie

Ján Andrejko na záver zdôraznil, že týmto spôsobom sa podarilo zabezpečiť lepšie postavenie pre zamestnancov mesta, ku ktorým patria aj mestskí policajti.

V obrazoch si pozrite aj snímky zo slávnostného kladenia vencov a pripomenutie si 75. výročia oslobodenia mesta. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Obrazom: 75. výročie oslobodenia Prešova
6
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM