Správy

Nová služba informovania pre Prešovčanov: Mesto spúšťa online vychytávku

Informácie pre Prešovčanov po novom. To je k dispozícii odvtedy, čo mesto spustilo novú službu informovania. Stačí si pritom len vybrať najvhodnejší spôsob.

Ilustračný obrázok k článku Nová služba informovania pre Prešovčanov: Mesto spúšťa online vychytávku
Zdroj: TASR

Mesto Prešov rozširuje svoje on-line služby pre verejnosť. Spúšťa novú službu informovania prostredníctvom mobilnej aplikácie, e-mailov či SMS správ. Ako informovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová, stačí sa len zaregistrovať a vybrať si spôsob, akým chce byť informovaná.

Služba je pre príjemcov správ bezplatná. Prešovčania tak budú mať možnosť dozvedieť sa v krátkych správach viac z rôznych oblastí života. „Touto novinkou sa snažíme zlepšiť informovanosť našich obyvateľov, aby mali vždy aktuálne informácie promptne a hlavne bez nejakého hľadania,“ povedala k tejto novinke prešovská primátorka Andrea Turčanová.

Podľa jej ďalších slov si obyvateľ môže vybrať nielen spôsob, akým chce informácie dostávať, ale aj typ správ. Tie sú rozdelené do viacerých oblastí. Patrí medzi ne okrem iného kultúra, šport, mestské zastupiteľstvo, doprava či stavebný úrad. Systém je už v týchto dňoch v testovacej prevádzke a na odber správ sa možno prihlásiť už teraz. Návod nájdu záujemcovia na oficiálnej stránke mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM